להלן רשימה קצרה של אנשים מפורסמים שהשתמשו במתודולוגית אימון תת המודע והפיקו ממנה רווחים אדירים בחייהם האישיים והמקצועיים:
רחמנינוב סרגיי, אימן את תת המודע שלו כל יום במשך 4 חודשים רצופים, דבר אשר ריפא אותו באופן מוחלט מדיכאון עמוק והחזיר אותו, לאחר 3 שנים של שיתוק נפשי ומקצועי, לנגן ולהלחין ביצירתיות. רחמנינוב היה לאחד הפסנתרנים והמלחינים הגדולים ביותר של המאה ה-20.
מוצארט אמדאוס , לאחר שאימון קבוע של תת המודע זיכה אותו בהשראה יוצאת דופן, הלחין את האופרה המפורסמת "Cosi Fan Tutte" . כמות היצירות אותן חיבר במשך חייו הקצרים ואיכותן יוצאת הדופן מעמידות את מוצרט כאחד מגדולי המלחינים הקלאסיים של כל הזמנים.
תומס אדיסון, ממציא ומדען אמריקאי שאחת מהמצאותיו הגדולות היא הנורה החשמלית, העיד פעם כי נהג לאמן את תת המודע שלו ליצירתיות וכי הרבה מהמצאותיו שאנו נהנים מהן עד היום, נראו קודם כל בעיני הדמיון שלו בזמן שאימן את תת המודע שלו לכך.
הנרי פורד: שהתחיל את חייו המקצועיים כשוליית מכונאי, אימן את תת המודע שלו להצלחה עסקית והפך לגדול יצרני תעשיית המכוניות האמריקאיות.
אלברט איינשטיין, פיסיקאי, מגדולי המדענים בכל הזמנים נהג לאמן את תת המודע שלו על בסיס יומי וקבוע למשך תקופה ארוכה. הוא סיפר פעם כי התיאוריה שלו אודות "תורת היחסות" באה אליו בדמיונו באחת מהפעמים שאימן את תת המודע לחשיבה יצירתית.
ג"קלין קנדי, רעייתו של נשיא ארה"ב ג"ון פ. קנדי שנרצח ב- 1963 ע"י מתנקש, אימנה את תת המודע שלה להתגברות על תקופות טרגיות בחייה.
וינסטון צ"רציל שהיה ראש-ממשלת בריטניה בזמן מלה"ע השנייה, השתמש במתודולוגיות אימון תת המודע על מנת לשמור על חוסן נפשי וערנות מקסימאלית בתקופת המלחמה. צ"רציל היה לחתן פרס נובל בספרות לשנת 1953.